BSO de KASkrakers

BSO de Kaskrakers is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO de Kaskrakers biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit de wijk Bargeres.

Scholen waarvan wij kinderen ophalen zijn:

  • Kardinaal Alfrinkschool
  • CBS het Palet
  • OBS de Barg
  • Vrije school de Stroeten
  • OBS de Brink
  • ZML Thriantaschool Balingerbrink

Wij zijn tijdens schoolweken alle dagen geopend van 7.30 uur tot 8.30 uur (of verlengde voorschoolse vanaf 6.30 uur) Op de maandag, dinsdag en donderdag is de BSO van 14.00 uur tot 18.30 uur geopend, op de woensdag van 12.00 tot 18.30 uur en op vrijdag van 6.30 uur tot 18.30 uur. In vakanties zijn wij alle dagen geopend en werken wij met creatieve en uitdagende vakantieprogrammas.

Wij zijn een pedagogisch verantwoorde opvang die een veilige, vertrouwde speel- en leeromgeving voor uw kind creëert. Wij werken alleen met goed opgeleid personeel.

Ons doel is dat de kinderen op een prettige manier hun vrije tijd bij ons beleven. Wij willen een opvang zijn "waar de kinderen graag naar toe gaan en zich thuis voelen".

Onze locatie heeft een oudercommissie. De oudercommissie van onze BSO behartigt de belangen van kinderen en ouders van onze vestiging, bevordert de communicatie tussen de ouders en de medewerkers en adviseert over onder meer voeding, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, veiligheid en gezondheid binnen de BSO.

De Oudercommissie

Liane Bos 
Anneke Kip 
Annemiek van der Ploeg 
Suzanne Lieberom 
Marieke Bontjer
Edwin Rixtum 

oc-kaskrakers@tamariki.nl 
 

Onze BSO is gevestigd aan:
De Mantingerbrink 205
7812 MD Emmen
0591-724110
U bent altijd welkom om even binnen te stappen.
Voor meer informatie over opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine.
Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen.

Om een indruk van ons te krijgen neemt u dan een kijkje op onze facebookpagina!!