BSO In de manne

BSO in de Manne is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO in de Manne biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit Veendam, met voornamelijk kinderen van de Jenaplanschool in de Manne. 

Openingstijden: 

Woensdag en donderdag 07.30 uur – 08.30 uur
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 14.00 uur – 18.00 uur
   
    

Bij voldoende aanmeldingen kunt u ook gebruik maken van opvang tijdens de schoolvakanties, het kan zijn wanneer er weinig aanmeldingen zijn dat wij gezellig samenvoegen met andere BSO’S die dichtbij gelegen zijn. De dagen waarop u vakantieopvang kunt afnemen zijn de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

 

BSO in de Manne zit in het gebouw van de Jenaplanschool in de Manne, we vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij onze BSO. We bieden verschillende activiteiten aan maar als de kinderen zelf inbreng hebben over wat ze willen gaan doen op een dag zullen we hier naar kijken of het mogelijk is en dit ook uitvoeren.

 

Onze BSO is gevestigd aan:

Steenstraat 30, 9646 BA Veendam
 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl