IKC In de manne

IKC in de Manne is een kindcentrum voor kinderen van 0 t/m 13 jaar.

KDV in de Manne biedt peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar uit Veendam. De peuteropvang is gevestigd in de school, Steenstraat 30 in Veendam. 

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08:30-14:00

BSO in de Manne is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO in de Manne biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit Veendam, met voornamelijk kinderen van de Jenaplanschool in de Manne.  

 

Wij zijn alle dagen geopend voor VSO en NSO. 

   
   

Bij voldoende aanmeldingen kunt u ook gebruik maken van opvang tijdens de schoolvakanties, het kan zijn wanneer er weinig aanmeldingen zijn dat wij gezellig samenvoegen met andere BSO’S die dichtbij gelegen zijn.

BSO in de Manne zit in het gebouw van de Jenaplanschool in de Manne, we vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij onze BSO. We bieden verschillende activiteiten aan maar als de kinderen zelf inbreng hebben over wat ze willen gaan doen op een dag zullen we hier naar kijken of het mogelijk is en dit ook uitvoeren.

 

Onze BSO is gevestigd aan:

Steenstraat 30, 9646 BA Veendam
Tel: 0598-626371

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl