BSO H. Gerardusschool

BSO H. Gerardus is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO H. Gerardus biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit Ter Apel / de H. Gerardusschool.

Wij zijn tijdens schoolweken voor schooltijd vast geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 uur tot 8.30 uur.  
En na schooltijd vast op maandag en dindsdag van 14.30u tot 17.30u en donderdag van 12.00 tot 17.30 uur.

In de vakanties willen wij ook graag opvang aanbieden, het kan zijn wanneer er weinig aanmeldingen zijn dat wij gezellig samenvoegen met andere BSO’S die dichtbij gelegen zijn.

BSO H. Gerardus zit in het gebouw van de H. Gerardusschool, we vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij onze BSO. We bieden verschillende activiteiten aan maar als de kinderen zelf inbreng hebben over wat ze willen gaan doen op een dag zullen we hier naar kijken of het mogelijk is en dit ook uitvoeren.

De BSO is gelegen tegen het bos aan, en daarom vinden we het erg leuk om dingen in het bos te ondernemen en zijn we hier ook regelmatig te vinden.

Onze BSO is gevestigd aan
Hanetangerweg 1, in Ter Apel.
Het emailadres waar u ons op kan bereiken is h.gerardus@45000.nl het telefoonnummer is 0599-743232 of op 0599-582732 dit is tevens het nummer van de school.

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl