BSO Willibrord

BSO Willibrord is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO Willibrord biedt  voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit Stadskanaal, met voornamelijk kinderen van de Willibrordschool. 

Openingstijden: 

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag               07.30 uur - 08.30 uur

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag               14.15 uur - 18.00 uur     

   
   

Bij voldoende aanmeldingen kunt u ook gebruik maken van opvang tijdens de andere tijden, dagen of de schoolvakanties, het kan zijn wanneer er weinig aanmeldingen zijn dat wij gezellig samenvoegen met andere BSO’S die dichtbij gelegen zijn. 

 

BSO Willibrord zit in het gebouw van de Willibrordschool, we vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij onze BSO. We bieden verschillende activiteiten aan maar als de kinderen zelf inbreng hebben over wat ze willen gaan doen op een dag zullen we hier naar kijken of het mogelijk is en dit ook uitvoeren.

 

Onze BSO is gevestigd aan:

Esperantolaan 2, 9501 CZ Stadskanaal 
Tel: 0599-743230
 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl