BSO St. Vitusnest

BSO 't Vitusnest is een kleine buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO 't Vitusnest biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen van De RKBS St. Vitusschool.
 
Wij zijn tijdens schoolweken geopend van maandag t/m donderdag en de voorschoolse opvang is ook op de vrijdag geopend.  De VSO is geopend van 7.30 tot 8.30 waarna de kinderen naar school worden gebracht door onze leidster, de na schoolse opvang start op de maandag dinsdag en donderdag om 14.30u en is om 18.00 gesloten (dit kan in overleg ook afwijken), op de woensdag is hij geopend vanaf 12.15u t/m 14.45.
 
In vakanties willen wij ook graag opvang aanbieden, dat zal op eigen locatie zijn maar wij werken ook samen met onze locaties in Pekela en Veendam. Hoe dit wordt vormgegeven verschild per vakantie en wordt van ten voren duidelijk aangegeven. Door samen te werken creëren wij grotere groepen waardoor de kinderen meer vermaak hebben van elkaar en wij leuke activiteiten kunnen aanbieden. 
 
BSO 't Vitusnest is een BSO die misschien klein is, maar waar daardoor ook veel mogelijk is. We bakken met elkaar, spelen spelletjes en in de vakanties gaan we elke week er een dag op uit. De kinderen worden vrij gelaten in hun eigen fantasie, waardoor van ten voren zo min mogelijk activiteiten worden vast gezet. Wel bemoedigen wij de kinderen om samen activiteiten te ondernemen en hun fantasie te prikkelen.
 
Onze BSO is gevestigd aan
Dwingeloweg 19,
9671 KA  te Winschoten (naast onze school),
u kunt ons bereiken op 0597-743104, of ons mailen naar vitusnest@tamariki.nl/ Mariska.beukeboom@primenius.nl.
 
U bent altijd welkom om even binnen te stappen. 
Voor meer informatie over opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl 
Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen.