BSO St. Gerardus

BSO Sint Gerardus is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO Sint Gerardus biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit de wijk Barger Oosterveld.

Wij zijn tijdens schoolweken geopend op alle ochtenden van 7:00 tot 8:30 uur en na school op maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:30 uur 

In vakanties en bij studiedagen zijn wij op aanvraag open op alle dagen. Mocht het kinderaantal heel laag zijn dan voegen we centra’s indien mogelijk samen en zijn de kinderen welkom in BSO Bargeres aan de Mantingerbrink. Hier zijn pedagogisch medewerkers Karen en Sanne dan ook vaak werkzaam.

 

BSO St.Gerardus bestaat uit 1 groep met twee vaste leidsters op verschillende dagen.’s Ochtends worden de kinderen van de VSO naar de eigen klaslokalen gebracht. ’s Middags worden de kinderen uit groep 1 en 2 uit hun lokaal gehaald door de BSO medewerker en mogen de kinderen van groep 3 en hoger zelf naar het BSO lokaal lopen.
We werken iedere maand met thema's en zo kunnen we ook leeftijdsgericht uitdagende activiteiten verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich emotioneel veilig voelen. We geven ze de gelegenheid zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen en de gelegenheid om zich de normen en waarden van onze samenleving eigen te maken.


Onze BSO is gevestigd aan de Spliting 145, 7826 CT Emmen. Tel: 0591-724114

U bent altijd welkom om even binnen te stappen. 

Voor meer informatie over opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Fikkers. 
Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl 

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen.