BSO Pastoor Middelkoop

BSO PastoorMiddelkoop is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO Pastoormiddelkoop biedt opvang aan kinderen uit Klazienaveen, met voornamelijk kinderen van de Pastoormiddelkoop school. 

Openingstijden: 

Maandags en dinsdag               14.30 uur - 18.30 uur

Woensdag                                    12:15 uur - 18:30 uur 

Donderdag en vrijdag                 12.00 uur - 18.30 uur               

   

Bij de VSO wordt uw kind voor schooltijd opgevangen, dit kan vanaf 07:00. In overleg is vervroegde opvang vanaf 06:30 uur mogelijk, informeer hiervoor bij de medewerker op locatie. Uw kind krijgt de vrijheid en de tijd om te spelen. De medewerker zorgt ervoor dat uw kind vlak voor aanvangstijd van school in de klas is.

Bij de BSO kan uw kind na schooltijd, op studiedagen en in schoolvakanties worden opgevangen, dit kan tot 18:30. Op de vestiging krijgt uw kind drinken, cracker en fruit en kan uw kind zijn of haar verhaal doen. Daarna mogen de kinderen zelf bepalen wat zij willen doen. Er is ruimte voor vrij spel en de medewerker zal activiteiten aanbieden waar uw kind vrijwillig aan mee kan doen.

 

Wij bieden activiteiten aan en het kind kiest of het hieraan deelneemt. Het aanbod is flexibel, te denken valt aan knutselen, sport en spel, buitenactiviteiten, koken en bakken en natuuractiviteiten. Het biedt kinderen de ruimte om zelf met initiatieven te komen voor activiteiten of een eigen inbreng te hebben in de aanpak.

 

 

Onze BSO is gevestigd aan:

Meridiaan 154, 7891 EK Klazienaveen 
 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl