BSO Pastoor Middelkoop

BSO PastoorMiddelkoop is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO Pastoormiddelkoop biedt  naschoolse opvang aan kinderen uit Klazienaveen, met voornamelijk kinderen van de Pastoormiddelkoop school. 

Openingstijden: 

Maandags en dinsdag               14.30 uur - 18.00 uur

Donderdag                                  12.00 uur - 18.00 uur               

   
    

Bij voldoende aanmeldingen kunt u ook gebruik maken van opvang tijdens de andere dagen of de schoolvakanties, het kan zijn wanneer er weinig aanmeldingen zijn dat wij gezellig samenvoegen met andere BSO’S die dichtbij gelegen zijn. 

 

BSO Pastoormiddelkoop zit in het gebouw van de Pastoormiddelkoop school, we vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij onze BSO. We bieden verschillende activiteiten aan maar als de kinderen zelf inbreng hebben over wat ze willen gaan doen op een dag zullen we hier naar kijken of het mogelijk is en dit ook uitvoeren.

 

Onze BSO is gevestigd aan:

Meridiaan 154, 7891 EK Klazienaveen 
 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl