IKC Maria in Campis

Ons team op deze locatie bestaat uit 4 pedagogisch medewerksters: Gea Heijkoop, Esther Lamain, Natasja van Dijken en Chantal de Jonge.

We hebben een peuteropvang, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij de Maria in Campisschool in.

Alle klassen van de Maria in Campisschool bedenken aan het begin van het schooljaar een naam voor hun nieuwe klas. Zo hebben ook onze groepen hun eigen naam gekregen.

 

 

Peuteropvang de Malle Molentjes:

We bieden 5 ochtenden in de week peuteropvang aan van 8.15 uur tot 12.15 uur. We werken spelenderwijs volgens een VVE programma en eten naast fruit ook gezamenlijk een broodje tussen de middag voordat onze peuters weer naar huis gaan.

 

Kinderdagverblijf de Blije Bobbi's:

We hebben een verticale groep van 0 tot 4 jaar. Ook op het kinderdagverblijf werken we spelenderwijs met een thema waarin we gezellige, creatieve en ondernemende activiteiten aanbieden.

En werken we met een gestructureerde, maar flexibele dagplanning waarin we het belangrijk vinden dat kinderen zich veilig thuis voelen op de groep.

 

BSO de Gekke Gekko's:

Onze bso is een gezellige plek om na schooltijd rond te hangen. We vinden een knusse en ontspannen sfeer belangrijk na een dag hard werken op school. Ook bieden we verschillende activiteiten voor de kinderen aan, waarin niets moet, alles mag ons motto is.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag wat meer informatie over onze locatie of wilt u een kijkje komen nemen?

Bel of mail dan gerust naar onze locatie:

Tel: 0592-749387 Locatie mail: mallemolen@tamariki.nl

IKC de Maria in Campisschool is gevestigd aan:

Echtenstraat 1 in Assen.