BSO Heilig Hart

 
BSO Heilig Hart is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Alle basisschoolkinderen in Mussel/Kopstukken en omgeving zijn welkom bij BSO Heilig Hart.
 
Wij zijn tijdens schoolweken standaard geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 7.00 uur tot 8.30 uur, iedere maandag tot en met donderdag naschoolse van 14.00 uur tot 18.00 uur en daarnaast flexibel op aanvraag. 
In vakanties zijn wij gesloten.  
 
BSO Heilig Hart bestaat uit één groep van maximaal 11 kinderen met 1 leidster, eventueel kan er aan maximaal 16 kinderen opvang geboden worden. De BSO-ruimte bevindt zich in de middenruimte, het leerplein.
 
Op de BSO kan er naar hartelust gespeeld worden met bijvoorbeeld bouwmaterialen, klei, auto's, het keukentje, puzzels of spelletjes. Kinderen kunnen ook rustig zitten om te lezen of te tekenen/kleuren. Er zijn regelmatig knutselactiviteiten waarbij de eigen inbreng en fantasie van de kinderen zoveel mogelijk wordt gestimuleerd. Bij goed weer gaan we graag naar buiten voor een frisse neus en beweging. In de tuin hebben we een eigen kweekbak, om groenten en fruit te telen. 
 
BSO Heilig Hart is gevestigd aan de
Zandtangerweg 74 in Mussel,
Tel. 0599-454938.
Het mailadres is bso.heilighart@tamariki.nl 
 
U bent altijd welkom om even binnen te stappen. 
Voor meer informatie over opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine, of u kunt mailen naar info@tamariki.nl 
Inschrijven kunt u (kostenloos en vrijblijvend) via de website doen.