BSO De Hoeksteen

BSO de Hoeksteen is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. BSO de Hoeksteen biedt voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen uit Emmer-Compascuum, met voornamelijk kinderen van school De Hoeksteen.

Openingstijden: 

Maandag, dinsdag en donderdag              14:30 - 18:00 

 

Bij voldoende aanmeldingen kunt u ook gebruik maken van opvang tijdens de andere dagen en schoolvakanties. Het kan zijn wanneer er weinig aanmeldingen zijn dat wij gezellig samenvoegen met andere BSO’S die dichtbij gelegen zijn. 

 

BSO de Hoeksteenzit in het gebouw van school de Hoeksteen. We vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij onze BSO. We bieden verschillende activiteiten aan maar als de kinderen zelf inbreng hebben over wat ze willen gaan doen op een dag zullen we hier naar kijken of het mogelijk is en dit ook uitvoeren.

 

Onze BSO is gevestigd aan:

Hoofdkanaal o.z. 86, 7881 CN Emmer-Compascuum 
 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110 en vragen naar Jolien Kleine. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl