Kinderverblijf de Olifantjes

Op het kinderdagverblijf worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen in kleine groepen (verticale groepen). Op deze groepen wordt gewerkt met ‘vaste gezichten’. Dit houdt in dat er vaste medewerkers zijn op vaste dagen, om het kinderdagverblijf zo stabiel mogelijk te houden. 

Het kinderdagverblijf is ingericht op de werktijden van ouders. De opvang is geopend op doordeweekse dagen, vanaf 06.30 uur ’s ochtends tot 18:30 uur ‘s avonds.

De dagindeling op het kinderdagverblijf is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een kind van vier jaar oud heeft bijvoorbeeld hele andere behoeftes dan een baby van een paar maanden oud. Het dagritme stemmen we af met u als ouder. Ons kinderdagverblijf biedt verschillende activiteitenprogramma’s waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Omdat kinderen allemaal in hun eigen fase van ontwikkeling zijn, wordt er op ons kinderdagverblijf ook gekeken naar de persoonlijke behoefte van het kind.

Kinderopvang Tamariki wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. Dit betekent dat we bewust omgaan met voeding, bewegen en de natuur/ het milieu.   

Naast het kinderdagverblijf bieden we ook peuteropvang en buitenschoolse opvang. Zo kunnen we een doorgaande leerlijn en continuïteit bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Bij de doorgaande leerlijn is goed overleg en een korte lijn in de samenwerking met de leerkrachten van de school. De doorgaande lijn tussen de opvang en school wordt zo gewaarborgd.

 

 Ons team bestaat uit 3 vaste collega’s:

  • Marijke Braaksma
  • Laura de Vries
  • Jikke Veenstra

 

Openingstijden:

  • Op werkdagen van 06:30-18:30 uur.
  • 52 weken per jaar, uitgesloten van officiële feestdagen.

 

Onze Kinderdagverblijf is gevestigd aan:

Nieuweweg 57b, 9364 PB Nuis (Sterrenpad school) 

Tel: 0594-585814 

Mobiel: 0627622521 

 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl